Zprávy

ZPRÁVY, KTERÝM DŮVĚŘUJETE

Od pondělí se pouštíme do budování našeho snu jménem studentské rádio Trojka. Rádi dodáváme, že vlastníma rukama. Protože jsme parta amatérů, kteří si to hodlají udělat po svém, ale rozhodně nejlépe, jak umí.

Od září do května dalšího roku trvala příprava konceptu a týmu rádia Trojka. Nyní jsme připraveni pustit se do realizace exkluzivního projektu!

Rok 2019 se pomalu překulil do své druhé poloviny, skončily prázdniny pro většinu studentů a blíží se podzim. Ten programový nadchází již nyní, na rádiu Trojka nadejde od pondělí 9.9.2019. Na co se mohou naši posluchači těšit?

Rádio Trojka vyhlásilo na 1.4.2019 Den úsměvů podle svého celoročního hesla "Úsměv sluší každému". A vyvedl se opravdu parádně!

Rádio Trojka vyhlašuje na 1.4.2019 DEN ÚSMĚVŮ. Celý rok 2019 jedeme pod heslem "Úsměv sluší každému", ale v pondělí 1.4., tedy na Apríla, se budeme přímo řezat smíchy a to bez výjimek …...

Již stálá součást našeho programu je každý všední den Ráno na Trojce. Mnoho našich posluchačů si již zvyklo ladit naši novou platformu ranního vysílání, kterou jsme zavedli začátkem podzimu. Nyní doznává naše Ráno na Trojce dalších změn.

Rádio Trojka potvrzuje trend posledních 4 let. Tedy zvýšený zájem o toto velmi specifické rádio. Jsme jedno z nejmladších rádií v Česku a to jak věkem moderátorů, který je průměrně 16,89 let, tak i programem, jenž je postaven tak, aby poskytl všem studentům vše, co by si od rádia své věkové skupiny slibovali.

© 2018 SOUNDOG Studio / Při výrobě těchto stránek nebyly zlomeny žádné paličky.
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky